Friday, February 27, 2009

:: Peel Fresh ::

Salam all,

Saje buh tajuk tu, pasal tgh minum jus 'Peel Fresh' hehehe

Just got back from JayBee.. wah fenat... but Yon lagi la penat sebab drive pergi & balik, sebaliknya keje me dlm kete.. hanyalah TIDO.. anyway, thanks to Yon for a very safety journey. Sepanjang jalan hujan... Jaybee pun tak berhenti2 hujan..

Well, work trip kali ni sangatlah bagus and really happy dgn kerjasama dari pihak UTM. Many thanks to En Saidin & Zuhaili yang sememangnyer selalu pack dgn workload but still managed to meet up and gave a lot of infos utk kami setelkan keje2 kami...not to forget, student2 QS yang 'bakal' menjadi our temporary classmate next week. I'm going to JB again (maybe on Monday till Tuesday).. nak attend class n studio lab utk subject Roadwork.. erk, dah lama tak masuk class ni.. otak mcm dah tepu nk terima info..

Anyway, me saje nk sajikan kengkawan dgn a few of pics yang me snap sepanjang berada kat 'Pulai Springs Resort'... sangat berpuas hati n me sangat2 laa rekemen kan kepada pasangan2 yg takde idea nk pi honeymoon.. Pulai Springs is one of the best place la... macam2 ada.. jacuzzi, SPA, cineplex pun ado... leh main golf.. ekekeke then library pun ada..me sampai2 jer pun dah jadi 'jakun' kejap...korang layan la gambar2 kt bawah ni..

Actually, bilik yg kitorang duk ni ala2 apartment.. mula2 booking studio room jerk, but sampai sana diorang upgrade bagi kitorang bilik ni..

Laluan nak ke bilik...

Ruangan utk menonton tv.. dgn astro channels lagi...

2 single beds, but boleh request for King bed

Ni plak, dapur.. dapur pun dah mcm dapur kat rumah kan..


Tempat nak makeup2... hihihi


Cool bathroom babe....

Tempat mandi transparency hehehehe


Beginilah keadaan apabila kami membuat keje... abis ruangan sofa ni kami modify....



Breakfast pun not bad... macam2 ada.. but me still can't bedal everything there... baru makan nasi lemak skit dah mula loya. tapi nasi lemak pandan dia sangat best.. dia masak guna beras nasi dagang tu.. rendang ayam pun marvellous... cuma sambal jer a bit masin.. hihihi..

3 hari away from Bangi, keje rumah of coz laa bertimbun2.. mana nak basuh baju, mana nk lipat kain.. hehehe... but luckily rumah still lagi under control... hehehe Thanks hubby... kesian dia kebosanan dirumah... anyway, sayangkan suami tinggal2kan.. hahaha buleh ke gitu?


Ramai yang heran, perut me tak nampak2 lagi eventho my kandungan dah almost 4months.. huhuhu.. ni gambar closeup tang perut.. tapi actually dah mula nampak 'kebuncitan' itew kan.. hehehe.. kenaikan berat me pun sangatla memberangsangkan...

Oklah, got to off now.. kebizian melanda.. selamat bercuti di ujong minggu semua...

Psst... masih ada hutang tag.... yuhuuuuuu


4 comments:

mYpRecious said...

huhu.. mak buyung udah nampak moncet.. hikkss...

:p

CoNniE said...

uiskk best gak kan tmpt menginap tu...

Takpe wanie, perut kecik sng sket nk bawak.. heheh

eya said...

wah..mewahnye bilik otel ni..

Anil Wanina said...

bilik kat pulai spring ni mmg best... lelagi masa kitorang pegi tu terserempak plak ngan aaron aziz sekeluarga... ada lagi jasmin hamid.. tp aaron aziz mmg baik laa.. jasmin hamid masa tu dok dalam keta jee..

uik.. perut dah nampak... :D