Thursday, February 5, 2009

:: Happy 100th post bloggie ::

me and the cik cumil


Hohohoho...what?
100th post already!!
Yeah... happy 100th post bloggie to ME!!
Diam tak diam.. dah 100 entry dah me membebel and coret kat Blogspot nih...

Hurm.. semoga hari ini lebih baik dari semalam... dan esok lebih baik dari hari ini.. AMIN...
Walaubagaimanapun.. saya amatlah kelamkabutness (ish perosak bahasa betul) hari ni...
Banyak kerja nak disettlekan today... (rasanya hari2 pun banyak...hihihihi)

Dis evening, ada second presentation kat Niosh.. Wish me luck ya... ketaq lutut cheq nooooo...
And to Yon, harap oklaaa test run Bulletpages CMS petang ni yerk...
Owh ya, sebelum terlupa.. nak wish Happy Birthday to my old fren, Marliana... :)
Apepun, esok malam nak gi Johor... makan nasi kenduri.. yeehaaaa....


Psst... Desaru.. here I come!

6 comments:

CoNniE said...

Happy 100th post... hehehe.. kite belom cecah 100 lagie nie... huhuhu..

nURmALa mAZLan said...

wah!!! entry yg ke 100 sudah..
tahniah dan happy 100th entry..

Elyn said...

selamat berblogging lagik!!!!

mYpRecious said...

congrats udah sampai entry ke 100.. hikss.. :p

take care

Fanapicaholic said...

chaiyok kak wani!
jauh lagi orng nk kejar jadi 100 post..
pape pon, slamat mewarna"wanie"kan dunia kak wani dengan blogging yeah..;)

Anil Wanina said...

hepi 100th post.. :D