Monday, February 23, 2009

:: Be Right Back ::

I'm updating this blog while waiting for my husband...return back from Ipoh.
Actually, my hubs amek an emergency leave today... dia & kengkawan ex-Alam Shah konvoi beramai-ramai ke Ipoh utk menziarahi arwah sahabat mereka yang telah meninggal dunia dalam kemalangan jalanraya semalam. Accident tu berlaku kat jb, menurut cerita, arwah terbabas ketika memandu dlm keadaan hujan lebat..

Ucapan TAKZIAH diucapkan buat keluarga arwah especially to her beloved wife and kid.
Semoga keluarga arwah tabah menghadapi ujian dan dugaan Tuhan ini... and hopefully, my hubs and frenz selamat dalam perjalanan pulang mereka.. AMIN.

Actually, baru jer siap packed barang2 utk OUTSTATION ke JB. What? JB again? Yes, Yupe!! Betul Betul Betul. I'm goin' to JB again... hihihi but kali ni, will lepaking at Pulai Springs Resort, maybe!! Tak decide lagi where to stay.. but the nearest hotel dgn UTM resort tu jer. Senang nak go-in and out to UTM Skudai. Yang penting, ada environment yang best utk 'BEKERJA'.

Gambar hiasan :)


Kali ni, me tinggalkan 'Mr LifeGuard' at home.. kesian dia.. ;) Tak boleh itot pasai dia kan keja..
Azhar Jr, confirmla kena itot.. hehehe... well, bercakap about 'Azhar Jr' ni, last saturday.. me pi checkup kat Annur...and again, doc scanned my baby.. wah, time tu, baby tepuk tangan la... then dia like 'swim2' kat lam perut.. so cute!!! But have to wait until usia kandungan 5months baru time tu baby terbentuk dengan sempurnanya... hopefully, baby will ok sampai saat dia dilahirkan...

Got to off now but.. mata tak ngantuk lagi.. ujan renyai2..still waiting for my 'Mr LifeGuard' yang masih on his way back. Oklah...i'Allah I'll be right back in 2 days time.

Take Care everyone...
Jangan noti2... ;)

Pesanan utk Incip Azhar :Tolong siram pokok bunga saya!!! :D

3 comments:

eya said...

dia lak tgglkan che abe ye..sian che abe tggl sowang2

Elyn said...

byk nyer luggage......... bape thn nk pi tu ekekekeke

nape peyut anda masih kecik n x nmpk??? confuse sebab kalo akak dh nmpk cam nk meletup ekekekek

inie-chan said...

nak ikot!!!!