Tuesday, March 31, 2009

:: Just One Boy ::


Rugi tak tengok!!! Best.. me mmg a fan of Yasmin Ahmad's movie..
Hurm, sejak dah kawen almost 6months ni, rasanya baru 2 kali kami menjejakkan kaki ke panggung tengok wayang.

Both movie 'Buatan Malaysia' hehehe...
Well, nasib ada peluang nak tengok TALENTIME ni... biasenya reservation sokmo unsuccessful..
Tu pun, lepas the husband tengok trailer kat Melodi, dia eksaited nak tengok..
Just a simple movie, everything that happens in our daily life, in the normal scenario...

As usual, lakonan Adibah Noor selalu mencuitkan hati...
But for me, lakonan Jaclynn Victor dalam ni tak menguji sangat, sbb dia bukan main actor.
Harith Iskandar of coz dengan lakonan yang mmg original kelakor... Ida Nerina plak jadi 'Datin Empty' hahaha.

Walaupun filem ni bukan filem komedi, tapi boleh kata dari start cerita sampai la abis.. asyik gelak jer... meriah gak la panggung...and of coz suara Azhar gelak antara yang terkuat.. ngeh ngeh ngeh.
Tgh2 menonton TalenTime ni, our precious little one pun sama naik tunjuk talent dia dalam pewottt... :)

Pastu, lagu2 dalam movie ni semua best.. especially lagu Angel by Atilia and Just One Boy by Aizat. Me tak sabar nih nak donlod lagu2 tu.. :)

Dan yang membuatkan me rasa sangat lah 'worth it' me pegi menonton filem ni, adalah kerana filem ini berjaya membuatkan me tak 'TIDOR' dalam panggung!!! ngeh ngeh ngeh...

I LOIKKEEE!!
Sila2 la menonton.... Best!! I telll youuuuu....

3 comments:

eya said...

kite last tgk wayang ms lom tunang..lame sgt da tu.

Noy said...

noted..next week ajak aka paksa hubby tgk ceta ni

CoNniE said...

best ekk... harus kena tgk nie... huhuh..