Wednesday, March 4, 2009

:: Nak niii, nyaman dimakan... ::


Wanie teringin sangat nak makan kek lapis sarawak nih...
Dari early pregnancy lagi duk teringat jer kat kek ni....
Alahai, teringin yg prior dari sarawak lak tu...hurm....
Tu gambar kek lapis yang wanie makan 2years ago... SEDAP!!!
Kalau leh, nak perisa stoberi :(

Kengkawan, ada tak sesapa nak gi Sarawak... me nak kirim bley? huhuhuhu


Psst:Honey, jom la gi sarawak weekend ni.. (sesuka hati jerk...)





6 comments:

CoNniE said...

alahai... ibu mengandung tingin nk mkn kek lapis.. huhuhu... kat sini ssh dpt ekk?? ehmm...

aku la ros said...

alaahhaaii,, ros gi sarawak bulan 5 la.. lmbat lagi aaa...

Fanapicaholic said...

hai kak wani..
nk kek lapis..?
ada je kat umah ni haaaa
cepattt! amik amik..

ps : Seriyes.. tk tipu. ada kek kat lapis sarawak kat umah org.. kioshii belikan ari tu masa dia g sarawak.. :D

Noy said...

kalau nak post,boleh ker?noy tanya my uncle kalau dier ke KL dis few weeks,k

Diana Hadi said...

kalau nak.. kat shoping komplex shah alam ada booth jual kek lapis dr sarawak ni. pilih je yg mana yg berkenan... baru je pegi last week nampak kek tu

Elyn said...

alamak sian nye!!! nnt akak try mntk kawan akak yg duk srwk poskan ek!!!