Friday, March 20, 2009

:: Adik.... ::

love dis pic!


"Wani, aya.. adik nok gerok doh ni... adik tak nangis pun.. hahahaa"


Currently, adik on her way to PLKN...
Maybe dah sampai dah pun....

Rasa kelakor pun ada time adik msg tadi..
Adik dah besau, kenapa nak menangis plak kan???
But still gak rasa kesunyian bile dia away for 3months...

Selalunya adik suke ngadu ape2 kat YM...
Nak gitau ape2 pun... mesti cite kat YM...

Hopefully, adik boleh biasekan diri kat sana...
Pergi dan balik dengan selamatnya...AMIN

Kesian kat mama and abah.. now tinggal berdua jer kat rumah...
Kalau ada adik, adik yg selalu jadi tukang masak....
Mesti sunyi kat rumah, especially aboh la.. mesti rindu giler2 kat adik...huhuhu
Kalau la Bangi ngan Trg ni dekat... boleh la nak balik sokmo...

Actually, teringin sangat nk balik hometown..2hari pun jadiklaaa
Tapi azhar tak bagi lor... sbb me tgh sakit... :(

Diam tak diam.. adik dah lepas SPM pun..
Dan menjangkau usia 18tahun tak lama lagi.
Sekejap jer masa berlalukan....

Anyway, kak wanie doakan adik sihat dan selamat selalu..
Selamat Menjalani Latihan Khidmat Negara tu yerk...

Gonna miss you dik!!!!

4 comments:

Elyn said...

adik x nanes, kak wanie nanes kot lalalalalla

Warnawanie said...

hehehe..

itulaa...
sejak pregnant, kak wanie dia dah jadi bertambah chengeng...

tengok SPAQ pun leh nanes... bule tak??

hew hew hew

zeti said...

masa zt antar adik yg pi PLKN pun kitaorg nangis.. sbbnye dia kene antar ke miri, swak.. smoga adik dpt mjlani plkn ngan jayanya..

eya said...

rindu serindu2nya..