Wednesday, January 7, 2009

:: Syoknya kawen!! ::

Hi guys,

Hihihihi ntah apa2 tah tajuk!

Since ramai yg bertanyakan tentang bekas hantaran dan tudung yang wanie pakai semasa majlis akad nikah n sanding.. so ni wanie tunjukkan a few samples of bekas hantaran and tudung.


Bekas Hantaran



Bekas hantaran ni diperbuat daripada getah. Available in many colours... ikut kaler tema wedding tuan-tuan dan puan-puan. Kilang bekas hantaran ni kat Perak, so for those yg interested nak tempah or sewa, boleh contact wanie. Disebabkan permintaan yang agak tinggi terhadap bekas hantaran ni, so secara tak langsung wanie dilantik sebagai 'agen' kt kolumpo ni hehehehe...

25cm x 25cm


Bekas Hantaran For Sale
Available in 2 sizes
20cm x 20cm = RM30 per box
25cm x 25cm = RM35 per box
(Minimum order – 2 boxes)

Bekas Hantaran For Rent
Available in 2 sizes

20cm x 20cm = RM12 per box
25cm x 25cm = RM15 per box

RM4.50 per piece

Wedding Doorgift :

Bentuk Bulat - RM3.50
Utk tempahan 500pcs - RM3.00 per piece
Utk tempahan 1000pcs - RM2.80 per piece


RM3.50 per piece

Bentuk Empat Segi - RM4.50
Utk tempahan 500pcs - RM4.00 per piece

Utk tempahan 1000pcs - RM3.80 per piece

So for make orders or nak tanyer apa2, boleh laa email kt wanie yer : warnawanie@gmail.com

Tudung Shiffon



Maaf yer, diri sendiri kena jadi model.. hehehe tudung yg wanie pakai masa majlis akad nikah ni ialah tudung shiffon dgn tampalan berlian.


Tudung Shiffon + Tampalan kain lace & manik.
So utk style macam ni, you all boleh matchkan tudung dgn kain lace baju anda.


Tudung Shiffon + tampalan manik & labuci. Wanie pun suke laa yang ni!!

Bisness tudung ni my old fren masa sekolah menengah yang run dgn her sister.. my fren juz amek order, yang jahit adiknya... :)

tudung ni boleh dipakai utk pelbagai majlis, wedding ke engagement ke... dinner ke, or utk daily pun boleh..


So sorry kepada sesiapa yang ada add my ym id bertanyakan about this tudung...ada yang me tak sempat nk reply... too bz dkt office... kalau ada yg sms tu, pun mintak maaf jugak if wanie lambat reply...

If korang nak tgk lagi byk samples, please visit this link


That's all. TQ







6 comments:

Zu said...

jgn keja teruk sgt jaga baby kat dlm perot tu :D

HUHUHUHU aku jeles ok aku dulu kawen dr kau tp ko lg murah rezeki oh tidakkkk bila lah akan....

Elyn said...

hahaha lagi kalo dh ade baby.... sile rasekan penangan nyer eyahhhh

adzsha said...

haah la ramai plak yg minat dgn tudung tue..maybe something different/new drpd tudung yg ada kat market skang..

igt nk order lg byk buat stok tp aina dah nak cuti plak time..byk tue jer sempat..but ok la da ada color2 basic..

sue cipot said...

wanie jaga dri baik2 tau,
jaga baby tue elok2...
dh lama xjmpa wanie.. miss u lah

FaNaQiLa said...

hi wanie..nice ur hantaran kawin n tudung shiffon tu. if i nak order cam ne ek?

FaNaQiLa said...

hi sis wani..
i minat ngan tudung shiffon tu..but i cannot access la link ur fren tu..restricted.. i wanted to see more.