Saturday, April 25, 2009

:: Tajuk apa2 ajer.... ::

me at 24weeks


Skrg kul 4.30pagi..
Terjaga terus takleh tido...
Cuba nak tido balik.. since badan rasa sangat penat..
But still tak boleh nak continue tido...

Dalam fikiran, duk fikir I still got alot of works to settle..
So, bangun basuh muka.. on laptop...
Senyap2 bangun, supaya semua orang tak terjaga...
Menjeling kat Incip Azhar kat sebelah.. kusyuk betul dia tido..
Lately, dia melalui beberapa hari yang agak sukar...
Just hope that, dia mendapat tidur yang berkualiti, so esok pagi badan dah refresh semula..

Mama & aboh ada dtg from Terengganu..
Rasa ilang skit stress since dpt tgk wajah2 mereka..
Hurm.. baby pun dah woke up ni..
Terasa tendangan dia.. :)

Went for detailed scan last evening...
For the first time, mama n umi temankan.. hehehe rasa mcm anak manja betul aku nih..
So far, baby punya weight doctor kata ok...
As for usia 24weeks, baby dah gain weight 630gram, which is OK, doctor la cakap..
But yg agak merisaukan, the doc said.. my baby tak berapa aktif... dia tak byk gerak..

Me not sure la ape punca baby tak aktif..
Sebab doc ada mentioned jumlah air ketuban tak brapa byk..
Means tak mewah sgt la for the baby.. cuma cukup2 jer..
I guess, baby tak banyak bergerak maybe disebabkan air ketuban jugak...

Hopefully, everything gonna be alrite..
Perut terasa lapar.. kena cari something kat dapur ni..ehehehe..
Layan milo ngan sekut Jacob, adalah menarik jugak.. hahaha...

Banyak lagi nak kena setelkan job UTM..
Project yang me pun tak sure kesudahannya..
But me dah try the best utk setelkan..
Hopefully.. Tuhan menampakkan harapan :)

Proposal pun ada yg pending..
Oklah, nak continue buat keje..

Sekian, luahan hati disubuh hari... :)

4 comments:

Elyn said...

owh air ketuban kurang ek!! dh tye dr camne nk bykkan??? sebab adik akak ngan mila pun air ketuban kurang..... take care

hiks dh nmpk peyut la!!

zeti said...

take care tau wanie..
xmo stress2 ye..
:)

CoNniE said...

uiskkk.. mana perut? tak nampak sgt la.. hihihi..

Noy said...

tgaked care yer..kena hati2 kalau air ketuban kurang or tak cukup....