Wednesday, April 8, 2009

:: Dulang Hantaran FOR SALE!! ::

Salam kengkawan,

Wanie nak buat iklan jappppsss....


Ada sapa2 yang nak kawen? nak tunang? Takde idea nak gubah hantaran??
Ni wanie ada produk baru... have a look!! Dulang Hantaran Berukir!!!




Dulang Hantaran Berukir (Segi)
Diameter = 8" x 8"
Harga = RM30 (per dulang)


Dulang Hantaran Berukir (Bulat)
Size = 12"
Harga = RM32 (per dulang)

Produk ni actually diperbuat daripada GETAH.
So ringan je lah.
Kalau ada sesiapa yang berminat, boleh directly place your order to warnawanie@gmail.com
Pembayaran 50% deposit perlu dibuat upon your reservation.
After 1 week baru wanie akan deliver barang.

Delivery : Self-pickup at Bangi (Weekend) or Tropicana Damansara (Weekdays).
If nak tanyer ape2, boleh email or chat (gmail talk). Takpun, drop jer comment kat blog ni ok!

Sekian, Terima Kasih.....

14 comments:

eya said...

waaahh..wanie da jd bisnezwomen eh..

CoNniE said...

cantek tu...

pHyd said...

errr... cuba tgk label dulang tu.. btul ke bulat 12" & segi 8" ? label tebalik ke tu wanie?

Warnawanie said...

hehehe, thanks Phyd, wanie dah betulkan...

so, nak order ke???

pHyd said...

ha'a laa wanie.. nak order ni.. agak2 kalo nak pakai kenduri 1 may sempat ke order? fid nak order yg kotak bertutup tu skali ngan yg ni kot..

Anonymous said...

Helo...

Ada lagie tak dulang nih? Kalau nak beli boleh tak?

Kalau ada email saya ye

thisisyanie@yahoo.com

leeya said...

hi wanie..sya berminat dgn dulang hantaran ni..bole x wanie email kn address ofis di bangi or contact number wanie utk sya hubungi.. ~leeya.deen@gmail.com~

Hunny Bunny said...

saya nk sewa 6 dulang.
email saya haniyaakob@yahoo.com

~ twistedbutterfly ~ said...

hi wanie..
ni tuk sewa or beli?
and yg segi empat tu u ada
berapa dulang ek?

Kaseh NazLieza said...

slm...
kak wanie...dulang hantaran ni still ader lg ker utk dibeli?klu leh sy nk jwpn ASAP ea..tq..

chermin-arts said...

minat lah design die.... camner nak order nie... ad stok lgi x.?

hidey said...

wanie, masih ada lagi ke stok ukiran ni sbb tgok date tahun lepas kan...

chermin-arts said...

salam.... akak.... dulang nie sayer nak book dlm 9... bape yer? bleh pm blik??.... ASAP

idyll art said...

pls email akak masih available lagi ke dulang ni?

man3sya@yahoo.com