Thursday, July 10, 2008

:: Theraphy Session ::




Hmm.. mengah tak ilang lagi...
Ni hari short meeting jer, just update dgn bos n ofismate progress semua current job...
Lepas meeting, me, yon n wife boss buat rombongan pi jusco sempena J-Card day... ekekeke
Baru kul 9.30 pagi...humangaih...skit punyer ramai manusia...

Parking Full.. termasuk kat bahu jalan.....
Rakyat Malaysia ni sememangnya kaya raya....
Dan rasanya shopping ni antara the best therapy session yg orang Malaysia suke.. hehehe

Erm....heran wanie, apekah semua orang ini tak bekerja~!!
Syiokkk jer duk membeli belah.... hahaha wanie ni pun tak keje ke?
Ehehehe pegi Jusco adalah salah satu job task cik wanie... kuang kuang kuang... ya ampunnnn boss... tapi boss dah kasi green lite kan~!!!

Ni hari.. sapa shopping rm100 dpt rebate rm10..
So kalu shopping rm400, dapat laa rebate rm40...
Ish..tak suke jusco ni tau... suke jer saiko orang...wahahaha....
Takde ke dia nk bagi award kat orang yg leh kata tiap2 bulan shopping kat jusco....

Hmm... mula2 ingat nk gi kejap jer... tup tup kul 1 baru sedar diri nk balik...
Sebelum poketku smakin nipis... better BALIK~!!!...
Percobaan nak hasut Incik Azhar pi malam ni...tak menjadi..
Seb baik dia ada urusan n me pun nak balik Trg utk urusan perkahwinan...
Tapi kalau sesapa yg berniat nk beli barang hantaran kawen ke...cadar kawen ker.. bantal kawen ker... elok sgt laa beli time sales cenggini..Pasal discount dia kaw2 laa....

Sempat laa tadi wanie belikan kemeja utk ayah satu, utk abg kite kat kampung satu and kt abg kite yg sorang lagi tu....(erk, leh claim balik kan yg nih? hua hua hua)

Butik Levis pun duk buat sales giler2....
50% plak tuh... semua pesen adaaa... sabar je laaa nengok...
Seb baik laa wanie tak tergugat keimanan...
Sbb dah byk sgt dah wanie pakai seluar jin.. kesian laa jin...
Ada snap gambor.. tapi takleh nak transfer... ape ke heee tah nyer handphone kite nih...
So pandai2 laa korang imagine eh... gelagat manusia bershopping....hehehe

Hai, kalau cite bab shopping..esok pun tak abis..
Inilah akibatnyer kalau tinggal kt depan Jusco.....
But anyway, ilang gak tensen ni ari...lepas 2 3 hari ni terseksa melayan karenah client...


Ohooo kite mo balik kampung~!!
Tata titi tutu....

P/s:Gambar takde kene ngena ngan ini cerita... hew hew hew

8 comments:

sue cipot said...

betol22 mmg kalos hopping boleh hilang stress huhuhu...

tapi kalo baik then tgk duet pon makin susut maka cik sue akan migrin selama 3 hari hahaha
tp akan trubat jika en.azmi mbayar kembali wang2 yg telah dilaburkan dikedai2 yg bhampiran tempat tnggal anda...

SitiNur said...

Tak beli, jamu mata pun jadi..pastu balik umah tak bleh tdo..Jawabnya esok tu kena pi beli la..

NaD said...

member opis ni pon ade yg siap amik coti pi member sale jusco niari. kite yg tak berduit ni nganga je la kat opis. huhu.

aku la ros said...

sajer je la wani ni bagi org jeles.. huhuhu

zeti said...

wuiyoo..
lamanye shopping
tp kan klu da sales camtu mmg x terasa kan masa blalu ;) ehehe

Comot-nyew-aku said...

welkem back tu kamfung.. uhuk uhuk lapa nasik dagang ney..nasik dagang yg enak..dilimpahi kuah gulai ikan tongkol segar yg didapati di pasar kole tganu..

Kakak Tiri said...

Okay, tolong belikan I keropok lekor taw.

Kakak Tiri said...

Hahahaha... betul kata CT.