Saturday, July 12, 2008

:: The power to share is in my hands... ::

Kenangan Kita Pengalaman Bersama...

Last few days, wanie baca Rubi's blog entry entitled "wat blog ni poyo?" hohohoho...
and ada comment nih...

"hahaha mmg poyo pun blog ni.promote diri sendiri je. macam tak laku,mesti tak de boyfriend ni kan.hahaha.semua benda nak cite. Apesal berak kat jamban pun tak nak cite.hahahaha"


Erm, ada orang komen pat blog dia..
I cant understand, ada gak orang cenggini kt dunia ni...
Baca kat blog Rubi, one of her blogmate dah delete blog dia just bcoz ada orang ckp dia poyo sbb buat blog..cerita mcm2 kat orang...

Hurm..
me pun tak faham kenapa kawan dia terus tutup blog...
if u love what u r doing now...just keep it up laa...
Orang yg ckp dia poyo tu..ape kes laa nk kecoh2...
Kalau tak suke, tak payah laa baca...
ni sebuk2 plak nk kata orang poyo..pastu ada plak masa nak ronda2, view blog orang yg "nko" kata dia poyo..
Skrg ni cuba fikir balik...sapa yg POYO??

Wanie pun tak nak kecoh2 tapi lepas wanie comment blog rubi, dia pun comment the same thing kt blog wanie...
Suka hati laa me nak tulis ape, nak share ape...
Takde kene mengena pun ngan "n**" (ya ampun incik Azhar, tetiba plak me mengganas dlm ini blog...hi hu)
Just risau "n**" tu pun wat kecoh kt blog kengkawan...

When I started to blog in Yahoo 360, I was so lonely and naive...at that time, I intend to write my day-to-day activities, I tried to write my thoughts and share all the good and bad things happened in my life...and also the learnings that I have from my previous experiences...

After a few years, NOW...I'm a very mery active blogger...I love to share information....
and BEST of ALL, I was able to reach out to friends, far and wide, may they be a long lost friend or a new friend I found via the power of the internet....

Sejak berblogging, wanie byk belajar new things.. Bagi wanie, "Berblogging" ni antara the best thing yg penah wanie buat dlm hidup ni...And I'm very2 sure, azhar pun byk mengenali diri wanie pun sbb dia jadi silent reader my blog.. hahaha kantoi... and now, Thanks GOD.. he will be my ever after...AMIN.

Kawan2 dlm blog especially geng2 360...dah jadi my unofficial family...
Me, from a girl who's thoughts are of herself alone, now I'm a very happy-positive thinker wife-to-be~!!!

A million thanks to everyone who drops by my personal blog. I know that all of us are very busy and thats why I try to make it a point to make your visit worthwhile.Yang menyampah baca blog ni pun.. thanks for dropped by... at least you still have time nak "cari pasal" and read my blog...

Psst : 2 3 hari ni asyik angin ribut taufan jer melanda..apesal ek?
Kesian Azhar, kena dengar bebelan ketidakpuashatian yg langsung takde kene mengena dgn dia
hehehe lom kawen pun dah kena..
Wanie dgr nasihat mem.."CAKAP!! CAKAP!!" hohoho apepun..
Terima kasih yer, sudi menjadi pendengar yg setia..



14 comments:

lil^RED799 said...

to compare 360 ngan blogspot ni.....farihah kire blogspot ni lebih wild dr 360 lah.....

mmg bnyk virus2 busuk nih merayap....thing is...they have nothing much to do in their life, life dorng busan nak mampos..sbb tu sibuk stalk org...pehtu iri hati....hamik!!! pueh aku ckp.....geram nih....

Gee said...

org tu tulis bukan soh dia bacapun.. yang dia nak baca aktiviti org yg dia kata poyo tu tak ke poyo namanyer? huh!! eceh ceh ceh.. kz pun lepas gerem sini hihihhi

SilverFerio said...

abaikan je... kalo dilayan makin suke

KitKet said...

yos poyos pun sendiri punya blog.. orang lain tu nak kecoh kenapa

Si Tukang Karut said...

aha momi mok pun marah gan oragn yang suka sebok2 nih...

encik bha said...

ish..ish..sih...

zeti said...

akak rasa adatla dlm dunia blogging ni.. ada yg ok & x ok..

yg pnting kita buat hal kita & jgn dilyn lalat2 tu :)

aku la ros said...

lantak dia la... yang penting kita happy.. maybe dia jeles kot... tak pown dia nak publkisiti murahan.. hua hua hua hua

NaD said...

kesian org tu kan, takde keje gi merayau blog org, pastu nak komen sesuka hati laki mak tiri dia. sukati ape la nak blog ape pung. gobloks...

NaD said...

eh silap plak. sukati org la nak blog ape pun. haa baru betol. hehehehe

Tok Ketua said...

x kisah la dia nk baca blog org lain.. tapi x perlu la dia nk bg komen camtu.. mgkn sajer nk trigger kemarahan org.. apa2 pun betul kata silverferio.. wat x tau jer.. makin dilayan makin suka dia nanti..

neesa_jun said...

poyo ker?..jadi?...muahahaha..anyway...i LIKE ur blog!..chiayo2!

SitiNur said...

Komen tu memang brutal..Ishk gurauan pun hadnya ..len la kalau kwn2 kita yang wat lawak bodo..

Nak blogging ni kena telus,biar la kita nak tulis apa.Kita jadi diri kita sendiri. Yang org bagi komen tu sakit hati tang mana??Geram sungguh!! Panggil ultramantaro baru dia taw..

Dory said...

ade gak org camtu ek? ntah ape2 betul laaa....