Tuesday, July 1, 2008

:: Ayam Dara ::


layannnn....
ni namanyer nasi kukus ayam dara~!!
tak tau laa nape dia bagi nama ayam dara....

S.E.D.A.P
5 bintang :)



p/s : tak tau pe nak apdet~!

11 comments:

lil^RED799 said...

pernah nampak bloggers len meroyan makan nih...makanye bile miss wanie dah mkn.....SILE BG TAHU SAYA DI MANA TEMPATNYE!!!!

virgin chicken lah...hiks!~

KitKet said...

aha.. kat area umah mamaket ada jugak tapi different sikit. siap ada rambu2 tu lagi. (ntah hapanya)

SilverFerio said...

waaa malam ni tgk blog ada makan2 je... tak boleh jadi ni nak stop keja, kuar makan dulu la... kenyang nanti masuk opis balik adoiiii

Kakak Tiri said...

Kalau Mem makan, mau terus-terusan jadi Mak Dara gamaknya... angin sesungut manjang. LOL!

aku la ros said...

ayan teruna tak ada ke?.. i suka teruna2 ni.. hehehe

lana bee said...

wahah...kt bandat tasik selatan,nasik kukus ni sgt femes...ni wanie beli kt ne?tapi bg ruby biasa jer...takde la sedap mana pun....sbb nama dia ja yg buatkan ramai org nk beli ahaksss...tak silap ruby,makcik yg buat nasik kukus ayam dara ni oghe klete...

Warnawanie said...

wanie makan kat wangsa melawati...
best sebab layan ngan sambal belacan.. nak makan kt situ pun dia bungkus cam nak tapau jugak.. hehehe

erm..yer kot ore kelate... hehehe
cik farihah patut cuba nih!!!

sue cipot said...

ayam tu ayam apa? ayam kg @ ayam biasa tue?

kalo kat kg baru ayam tu dia masak cm brempah so more pedas skit ler.. tp sedap amatssss

Comot-nyew-aku said...

Ayam dara tu ade sebijik dkt dgn Kamfung Melayu Sobang. Agak2 mot..dorang pakai ayam yang muda remaja kots..tu pasai nama nyew cenggitu..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Rasa lagi best kot? Tak pernah cuba, nanti nak courier...

Miehero said...

Kalau nak yang ori punya recipe. The inventor is PakNik... yang lain tu banyak yang ciplak. Kesian PakNik.Kalau nak beli dengan PakNik, cuba cari dia kat pasar borong selayang... HP number: 019-207-3980.... rakanniaga di alu alukan.... sila lah tuan2 berhubung dengan kawan saya tu. TQ