Monday, July 7, 2008

:: Nak kahwin jugak... ::

Salam to all,

Disini wanie nak umumkan tarikh perkahwinan...
Setelah semua ahli2 lembaga perkahwinan bermesyuarat pada hari Sabtu yg lepas...
Dengan ini diisytiharkan tarikh pernikahan cik Warnawanie dgn encik Azhar telah ditetapkan pada hari Jumaat 10 October 2008, dan majlis kesyukuran sempena perkahwinan ini akan diadakan pada 11 October 2008..

Oleh yang demikian, wanie selaku tuan empunya diri yg bakal berkahwin.. sangat2 lah berharap semua kengkawan dapat menghadirkan diri ke majlis tersebut... hehehe.. utk para penduduk kampung, tok ketua sewa laa bus sonang... hehehe sebab tu wanie inform date AWAL2.. so senang korang2 nak plan cuti ker, nak kumpul duit ker.. nak beli hadiah ker :-P (nanti wanie wat list of hadiah yang wanie nak yer...hehehe) dah ler sebuk raya tak abis lagi time tu ;)

Pepagi buta tadi, wanie dah buat R&D tiket kapal torbang ke kuala trg, hehehe.. ada promo skrg.. cuba2 la tgk... kan best kalau wanie kaya...leh sewa satu kapal terbang.. so semua orang leh terbang gi kenduri kawen wanie nanti hehehe...

Majlis reception plak insyaAllah akan diadakan pada 18 October... nanti info lain2 me apdet kemudian yerk...

Mem ngan SilverFerio, pakcik cendol arituh dpt tender lagi... so kena mai jugak ler bulan 10 nih :-P

16 comments:

Gee said...

rasanya sama tarikh adik ipar lah.. insyaAllah kitorang jenguk kalau sempat ya :)

neesa_jun said...

assalamualaikum...wow..its a bit surprise...baca 2,3 kali post neh...hehe...alhamdulillah...seru dah sampai...insyaAllah ada rezki nak p jugak...tahniah.. :)

adzsha said...

congrats :-)

aku la ros said...

insyaAllah jika berkesemapatan me pegi... bawa satu family leh... ????

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Susah2 ajer...

lil^RED799 said...

miss waniee....harus berjco-ing dulu.....nanti sok sok dah susah...huhuhuhu sile roger bile anda pree yeh

SilverFerio said...

*mesti
nak pasang khemah kat belakang umah

Kakak Tiri said...

Hamboyyy... pancing kita dengan cendul nampak.

Boleh tak suruh driver AirAsia tu amik kita dulu??

Hanamichi_Sakuragi said...

tahniah waniee..semoga semuanya berjalan dgn lancar..

sue cipot said...

semoga allah permudahkan segala urusan.. semoga bahagia milik wanie selamanya..

Dory said...

Congrats Wanie.. Insyaallah saye cube menghadirkan diri.. Tapi sb musim raye ni, takut jugak xle nak pegi.. anyway, im happy for you.. muuah!

zeti said...

congrats..
t'ingin gak nk pi terengganu cuti nnt
bole la sggah knduri wanie :)

Si Tukang Karut said...

tahniah selamat menjalani donia baru anda...

KitKet said...

alah 3 ringgit ajer.. book kan lah untuk semua.. nanti kita tontong duit singgit2

zool irfan said...

zool nak tempat v.i.p leh tak?

SitiNur said...

K.ct,Traganu xsampai lagi..xbrani nak janji ada rezeki Insya Allah sampai.

Bulan 10 lambat lagiiii,banyak bulan lagi sempat lagi kalau wani nak upgrade resepi2..:p