Friday, July 24, 2009

Request For Tummy Play-Pad ::


Hmm..
Nak mintak dgn ayah, mesti ayah cakap 'No-no-no-no'
Nak mintak dgn paklong izhan dgn maklong idah, tak boleh sebab nak request hadiah yang lagi best dari ni.. ngiahahaha
Nak mintak dgn auntie yaya, hmmm cian auntie yaya tak keje lagi...
Nak mintak dgn uncle pa, nanti mesti dia cari kat lelong.com... i want brand new okay!! :-P
Nak mintak dgn auntie iyan, auntie iyan pun duit banje tok abah kasi.. hehehehehe

Nak mintak dgn umi tok, abah tok, tokma, tok abah...dah byk sgt contribution lain utk saya...
Kalau mintak dengan ami su ke, ami teh ke, ami long ke... agak2 dapat ke tak??? hahahaha

Last2, kenyit mata kat ibu...ibu mesti belikan... huhuhu sebab ibu mudah digoda...tapi make sure ayah takde... kalau tak mesti ayah bebel kat ibu... kang tak pasal2 ibu yang kena...ngiahahaha

Footnote: Ibu kalu boleh, semua dia nak beli... ^_^ (Insaf ibu)







3 comments:

Elyn said...

owh mcm nursing pillow je..... wanie nk pinjam tak?? akak nyer ada pada mila!!!

fazmila said...

hehehee....nak pinjam cakap ea...ader pada mila...very usefull...nanti tangan akak tak penat pegang bb...

zeti said...

bestnye.. br festime zt tgk pillow ni.. ada jual katne ek? how much? msti comey je bila baby landing kat situ..