Wednesday, August 5, 2009

:: Ngidam Kasut Lak... ::

Dah makin hampir nak deliver,
Sempat lagi me fikir psl nak shopping kasut... nge nge nge
Mana taknya, I think, lebih dari half year dah tak shopping kasut.... huhuhu
Last shopping pun, rasanye beli sandal Scholl, tu pun sbb dah preggy, so I need sandal yang comfortable and tak sakit kaki bile pakai...

Diam tak diam, dah masuk bulan August...
Kejap je dah nak sampai ujong tahun.
Hurm, tak lama lagi Ramadhan... 15hari mcm tu je lagi..
Bile sebut pasal Ramadhan, erm.. not sure laa tahun ni me berkesempatan tak nak berpuasa..
Sbb time tu masih dalam my confinement period..
Kalau ikut my expected due date, pagi raya pun lom habis confinement lagik...huaaa

So, NO baju raya for me la dis year.. yang ada cuma bengkung raya wahahaha
But theme color utk raya tahun ni for the whole family is RED!! Meriahhhh


Tadi masa jenjalan kat online shop.. hehehe terjumpe kasut ni..
Wahh I loikkkeee... cute.. rasa cam princess.. tumit pun flat ajer...
But too expensive gak..



Sandal ni pun mencuit hatiku... suke kt tumitnye... bentuk love tu..
And masih berada didalam kategori mampu dibeli... huhuhu
But the thing is, me ni tak penah ada experience beli kasut online...
Satu sebab tak boleh nak test,kan silap beli size... kang satu hal plak
Normally bile tgk kt gambar lain.. bile dpt nanti of coz a bit different kan kan kan...

Nampak gayanyer, tangguh aje la niat nak shopping kasut sampai after raya.. wahahahaha
Raya nanti pakai selipar jepun jerk...

Got to go, nak setelkan keje..
Chow cin Chow...

4 comments:

fazmila said...

kak wani cutenyer kasut....huhuhu..mai sepasang...haha..klu mila yg pakai jadi heart brokenla...ganaz skit...hahaha...

Elyn said...

mila ko dh byk kasut.... x yah berangan ek... bg je wanie berangan sat. tp wanie kene tggu lps beranak la beli. sbb kaki kembang lai skang huhuh

Ju@Lucky^Mummy said...

nak jugak... nak jugak.. nak jugak

zeti said...

unik kan kasut yg ada bntuk love tu.. beli la wanie.. pakai pas abis pntang ;) tp b4 beli tu knpemkan btul2 size kasut, kang lain size plak :D