Friday, July 10, 2009

:: ....demam ghupernyer.... ::

Dah lama tak hapdet blog..
nak kata malas, memang malas pun...
pastu takde mood nk berblogging...

Currently bz dgn job Arjuna Reskinning tu...
Then, tak boleh duduk lama2...
My last checkup at hospital serdang, was ok!
Berat baby pun dah 2.2kg...
Alhamdulillah, tak kena tahan ward lagi....cuak jugak!
Bile scan2, uri masih tak naik2, still type 1...
So, kena tunggu plak next checkup on 20th July nanti.

Pejam pelik pejam pelik...
Kandungan me dah nak masuk 35weeks...
How time flies...
2 3 hari ni, asyik sakit kepala, muntah...
So last nite, ajak azhar pegi klinik...
Cite2 dgn doc, doc ckp... 'awak demam ni..'

Owh, demam ghupernyer...
Sbb me tak rasa plak badan ni panas...
Tup2, doc ckp demam..
Boleh lak gitu ek...
Check blood pressure, pun ok...
Doc ckp, in final trimester ni, berlaku semula perubahan hormon.
Sometimes, sickness yg dpt masa 1st trimester tu datang semula...
Maybe lebih teruk dari tu..

Apepun, hoping for the best!
The biggest day of this journey will soon be here! I'Allah, 39days to go...

Till then, take care everyone...
Happy Weekend~!

4 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

Insya-Allah... hope everything will be fine :).. caiyok caiyok.. 39 days to go!!!

Elyn said...

jaga2.... kalo pi sepital mesti eken thn sebab demam. sebab baby lam perut pun demam gak!!! muah!!

nURmALa mAZLan said...

wanie..
jaga kesihatan ye..
dah nak deliver dah baby tu
sure syok kan menanti saat itu

p/s: saya ni x menjadi² pulak ;P

mYpRecious said...

gud luck wanie.. jage kesihatan ye.. org sentais doakan kesihatan tuk wanie dan baby..

Take care~!