Friday, November 14, 2008

:: Auntie to be ::

me & Aishah

Uishhh lama tak hapdet blog...
2 hari me got MC... erm, tak leh bangun wooo....
Ni pun still not feeling well...
Demam + Batuk + Flu + Sakit Pewuttt tahap gaban...
Kali ni punye period pain..teramat laaa menganggu ketenteraman...
Agaknyer perubahan hormon kot.. maklumlaahh baru kawennn huhuhu

2 3 menjak ni asyik dgn berita gumbira jer... hehehe
Me punyer laa eksaited...
Yelaaa tahun 2008 ni tahun kahwin beramai2...
Tiap2 bulan... ada jer geng yg menamatkan zaman bujang...
Erm, esok pun orang yg bertanggungjawab menemukan me n my soulmate bakal bertunang dgn gadis pilihan hatinyer... Congratulations Hafiz!! ya ampun yer mem yg jalan dulu hik hik hik..

anyway, lepas dengar perkhabaran gumbira dari Nani yg dah pregnant 5weeks..
Today, my luvly ex-housemate, Aishah plak inform me yg dia dah pregnant 5weeks...
Meaning dat, time dia pi my wed arituh, dia ghupernyer dah pregnant... hihu...
Best2 tahun depan me bakal dapat ramai anak sedara...
Ada sapa2 lagi nk menghadiahkan anak sedara to me? eheksss
Pun tgh menanti ni, my cheche idah plak nk menghadiahkan anak sedara kat me... ekekeke...

Oklahhh tu jer leh update setakat nih..
Rindu kt u olss semula...
Btw, korang2 jemput laa dtg ke Eilham Preview & Web Business Workshop hari Ahad ni!!
Admission is FREE!!! Datang beramai2 yerk...


Eilham Preview & Web Business Workshop

Date:
16 November 2008

Time:
11.00am - 1.00pm

Venue:
Aspati Research & Innovation,MITEC Lab, MSC Technology Commercialization Centre, Multimedia University,63100 Cyberjaya, Selangor.

Admission is FREE.

For enquiries, please contact:

1. Tengku Irwanie > 013.3923.101
2. Nordiana > 013.3703.993


5 comments:

zeti said...

congrats to kwn wanie..
wanie x sht ek skang? biasa la tu, ptukaran hormon ;)

Nurmala said...

wanie bila lagi??
hehehe..~~

Fanapicaholic said...

bile plak kita nk dapat anak sedara dari che yeah ni!? hehehe..

Pakai jubah? nantikan yeee..:P

mYpRecious said...

alamak name che che pun ade naik la pat sini.. huhu.. takpe2 nanti org usehe lebey gigih lg.. ekekeke..
:p

aku la ros said...

wanie..sedekahkankita calon somi leh tak?.. hik hik hik