Sunday, November 9, 2008

:: Content & Happy ::

Nani & Her lovely hubby


Hey guys,
If u ol nak tau.. this newly married couple kan bernikah sama date dgn me...
Nani was my ex-collegemate masa kat MSU dulu... batch October 2002.
Mmg tak sangka kami bernikah same date and tarikh kenduri pun sama... :)
So, scara tak langsungnya tak dapat laa me nak attend her kenduri kat Kedah and Negeri Sembilan (her hubby's side) sbb dat time me tgh sebuk duk ber'honeymoon' in Phuket... hahaha

Anyway, yg sangatlaaa saya eksaited ni...
Pasangan ini akan jadi mak & ayah tak lama lagi... hehehe advance kan??
Bak kata Nani, rasa mcm baru jer lagi pakai baju pengantin...album pengantin pun lom siap lagi.. But now, akan wujud orang ketiga dlm hidup diorang tak lama lagi...

Apepun, me nk ucapkan Congratulationsss buat mom & dad to be nih...
Anak tu amanah tak ternilai dari Allah kan...
So hopefully, nani sehat sepanjang tempoh pregnancy dia...
Nani, makan makanan yang berkhasiat yer...
Me nak advice byk2, me sendiri tak byk knowledge bout this...hehehe
Tapi kalau nkkakn consultant pasal susu, kak elin leh bagi consutation hehehe, tak gitu kak elin??

Sekali lagi, tahniah on ur wedding and this great news~!!!

2 comments:

Nurmala said...

eh eh...best kan tgk org yg kahwin2 jer, seminggu pastu ke, 2 minggu pastu ke dah disahkan preg kan?

apa2 pun congrats tu kawan wanie tu ek??

ppsst...honeymoon kat phuket best x??

Elyn said...

hihih....... ko x tau penin akak nk cari susu tuk wafiq..... geget kang