Thursday, September 11, 2008

:: Last-last update la jugak... ::


Salam,
Rasanye lom terlambat nak wish Happy Fasting to all of you...
Lamanya tak masuk blog...kengkadang jer dpt jenguk2 blog kengkawan...tapi tak sempat nk tinggalkan komen..
Nampak gayanya wanie dah jauh ketinggalan dgn pelbagai entry yg menarik n tertarik di blog kengkawan...
Anyhow, just hope dat..everyone is fine...happy dan sedang bahagia melalui bulan Ramadhan nih..

Byk sangat hal yg berlaku n wanie lalui 2 3 minggu kebelakangan nih...
Lepas berbuka, siap2 pi terawih.. then lepas terawih bertadarus reramai.. so masa pun limited..
Lagipun, semakin hampir dgn tarikh perkahwinan, bertambah bizi laa wanie...
Ekceli wanie dah pindah bangi, sekarang ni internet connection kat ghumah baru tak dpt2 lagi..
Pepaham jelaakannn kalau tmnet.... nk dtg transfer line telefon n tenet... skit punye lama...

Sekarang ni bz mengepos n mengagih kad kawen... kepada yg lom dpt lagi tu...harap2 sabar eh... nanti2 InsyaAllah sampai ler...sapa2 yg tak bagi alamat lagi tu... harap2 dpt sms or email or drop jer ur address kat sini... yang dah terima kad jemputan kawen tu, jemputlah dtg nanti yer~!!

Ekceli, wanie baru jer kuar wad semalam...huhuhuhu sempat gak ler bermalam kat wad 3 hari.. since last monday... maaf ler tak bagitau sesapapun pasal me masuk wad, ekceli takde apepun.. me warded just utk buat fisio treatment... nak kena completekan lagi 1 fisio courses...

Ape lagi nak apdet eh?? ekceli byk lagi benda yg berlaku n nak cerita.. tapi skrg nih.. still got a lot of works to do.. so kena dahulukan yg lebih penting, hait?? erm... apepun, thanks to everyone yg sudi dtg menjenguk kt blog wanie yg dah nak basi ni.. takde apdet.. hehehe... nanti dah start cuti kawen.. lagi lama laa tak berblogging...

Btw, nak ambil kesempatan ni nak wish Happy Birthday buat kak zee... sorry arituh dpt sms jerk, pasal ada dlm wad lagi!!

Again, happy ramadhan to all~!!!

P/s :: Hari ni Sept 11... wahh tragedi yg takkan wanie lupekan.. laptop kena curik, cermin kete kena pecah...uwaaaaaaaaaaa

Take care n keep in touch ya!!!
ADIOS

11 comments:

aku la ros said...

owh.. get well soon wani.. waiting for ur invitation card.. hari2 jenguk peti surat.. hehehehe

Gee said...

tq wamie.. lahai masa tu wanie dlm wad yer? iskk.. ciannya... hugs..

tk care tau.. jaga kesihatan jgn terlampau letih sgt prepare majlis tu.. bahagi2 kerja tu ok..

Saya, Aku dan Kamu said...

wish u all the best sis!!

aNnE^wHaTeVeR said...

alahai ciannyer..jaga kesihatan wanie..hopefully cepat2 recover and hopefully tak de masalah tuk wedding akan datang..take care tau..

Dory said...

fisio treatment tuk ape ye? anyway, take care..mmuah

sue cipot said...

hai wanieeee...
kad lom smpai tp sue masih sabar menanti ni.. huhuhuhu.. pepon sue hope wanie sihat la mjelang hari bahagia ni, xlama dh tnggal 4 mggu lg.. alhamdulillah sue tumpang happy untuk wanie..

big hug for u

KitKet said...

take care tau.. dah xlama dah nak menempuh hari bahagia

SitiNur said...

Blog pun bleh basi ek :P jgnla kata mcm tu sedih ngat aihh.

Baru2 ni K.ct mai Kl.ada tanya pasal Wani ms jumpa Man. Sb ms kat 360 dulu pernah tgk entry Wani msk sepital.

K.ct doakan semoga Wani sihat slalu,jaga kesihatan. Semoga apa yg dirancang akan dipermudahkan ok.

Hug Wani..

Ju@Lucky^Mummy said...

Insya- Allah akan datang ke terengganu...

missjaja said...

eh jaja dah bg alamat kat wanie ke blm ek? kalau lom amik ni..

jaja
6742/16,
kg delek kanan
41250 klang
selangor.

Tok Ketua said...

get well soon wanie.. jgn lupa mkn ubat yg tok bg..