Monday, September 22, 2008

:: Jemputan ke Majlis Perkahwinan ::


Salam,

Dengan sukacitanya, wanie & azhar menjemput kawan-kawan2 semua ke majlis perkahwinan kami yang akan diadakan di Kuala Terengganu pada 11 Oktober 2008 dan majlis sambut menantu di Putrajaya pada 18 Oktober 2008. Akad nikah akan diadakan pada 10 Oktober selepas waktu Asar...

Ni wanie uploadkan kad kawen for both side if ada yg tak terima kad kawen wanie...

:: Terengganu ::


:: Putrajaya ::


Kalau korang tak dapat datang yg kat Terengganu, datanglaa yang kat Putrajaya yer.. but if nak datang yg kat putrajaya, let me know k.. majlis pun 10days after raya, mesti ramai yg susah nak mai Terengganu.. :)



*Today... kite dah officially 27...hmmm
tapikan akak fisio kt hospital pantai cakap muka kite mcm umor 17 tawonn... wahhhh sukenye haku... ekekekeke

apepun.. me tetap berjiwa mude...ngeh ngeh ngeh..
anyhow, thanks to all yg wish my birthday... thankssss alot!!!

and me nak ambil kesempatan nak wish birthday semua virgo gal n boy...

kak zee, kak sweet (in advanced), chapit, nabil, adik me (izyan), nenek me, my kazen abg din (kami share birthday), aiz (aishah's husband) n to ee (happy birthday in advanced)...

16 comments:

yaya|azura said...

wanie.. kite sememangnya tak dapat dtg yg kat Ganu .. but insyallah kite leh dtg makan nasi kat putrajaya itu. hihihihi..

neways.. congratulation... and HAPPY BIRTHDAY! :D

zeti said...

tq wanie, atas jmputan
x lama je lg kan.. msti bdbar ;)
smoga sumanye bjln ngan lncar..

aku la ros said...

owh wani.. kat terengganu tak sure leh gi ke tak.. tp kat putrajaya..komfom pegi.. berdua tau...

NaD said...

Wanie, nad nak gi yg kat Putrajaya. Yg kat ganu tak dapat pegi rasanya. Congrats dear! Mwah!

Kakak Tiri said...

Laaa... tak dapat rasa nasi minyak kat dua-dua tempat. Tak de rezeki :|

KitKet said...

kalau nak pi yang kat putrajaya nak kena RSVP ke?

zool irfan said...

nanti kami g tau.. g putrajaya kot

Saya, Aku dan Kamu said...

insyaAllah.. ai datang. yg terengganu tu tak sempat la wanie. baru balik raye. so insyaAllah di putrajaya

missjaja said...

received!!..
insyaallah kalau takde menda jaja gi ar...congrats ya..

sue cipot said...

salam wanie..
sue pon mybe p yg putrajaya kot..
anyway selamt pgantin baru..

SPAZZO said...

Happy birthday.. welcome to the 27th ers club! hehehe.. sorry coz i cant be there for ur wedding, will flying to Japan..huhuhuh.. congrat tau!!

SilverFerio said...

"happy birthday"... & selamat hari raya aidil fitri...

aNnE^wHaTeVeR said...

klu ada rezeki..pegi la.. hahaha.. nway happy besday!

a i d a said...

epi belated bfday wanie..still waiting ur card...heheheeee...

hope nda pom dtg nnti... :)

Ee said...

Hepi besday! jap lagi saye plak amik title 26 wani, haha

SitiNur said...

Hepi Belated Besday Wani..Semoga segala hajat akan dimakbulkan..

Btw,Wani majlis yg kat putrajaya tu kena bgtau sblum bila?