Saturday, June 21, 2008

Nabil, pencinta Gadis Afrika....

As usual, Nabil jadi pengapit~!! Thee he he


"Aku memang pencinta wanita
Namun ku bukan buaya
Yang setia pada seribu gadis

Ku hanya mencintai dia"


Hew hew hew...mcm best jer tajuk entry nih..
"Nabil, pencinta Gadis Afrika??" ha ha ha
Lagu diatas wanie tujukan utk En Nabil...Lu fikirlaaaa nabil.... hahaha

Malam tadi me & azhar berkesempatan menghadiri majlis perkahwinan adik Nabil & pasangannya, Midhat Murthada & Syariyatul Akmal. Majlis sangat meriah & sangat terhibur dgn persembahan sketsa & boria yang didatangkan khas dari Pulau Pinang... (tunggu nabil upload gambor2 boria.. me tak dpt nk snap pasai duk meja agak jauh dr pentas...hehehe)

Suke nengok sorang makcik tu, rasanya dia laa paling glamor malam tadi...tak yah nk pakai baju ngerlip2, tapi dia jadi lady of the night....aduuuuhhh dia punyer gelek....tak berkelip2 mata wanie nengok.... hahaha...

kami berempat jer semeja... hew hew hew

Hidangan utk tetamu mmg best... wahhh kami bedal udang besau2... sampai lupekan orang2 yang tetiba dtg memeriahkan meja yg kami duduk... mesti nabil yang sponsor udang2 tu kan... hehehe dessert plak.. eskrem... I likkkee

Tema majlis malam tadi warna purple...(ekceli cik wanie pun terfikir nk wat warna purple kawen nanti, memandangkan ahli2 senat tak setuju buat kaler pink :( kesian kan...) sunggoh menariks n cumil2 anak2 Dato' Salimi menggayakan baju masing2... hehehe..

wanie suke pelamin nih.. simple but sweet... kan?

Mcm tahun lepas punyer wedding, time kakak sulong Nabil kawen... da best part ialah time dgr ucapan dari ayah Nabil...dari jauh duk pasang telinga... taknak miss every single word yg ayah Nabil ckp... hmmm kalau tahun lepas, portion nabil tak brapa byk... tahun ni... berjela2 jugak ler cite pasal Nabil....hahahaha

Kalau kengkawan nak tau...Peraih udang dari zimbabwe ni....menurut kata ayah Nabil, lebih berminat dgn gadis2 afrika... he he he sbb tu dia nak bertapa kt UK lebih kurang 3 tawon lagi... Lembaga Perkahwinan (yang terdiri dari Dato' & Datin') dah bagi keizinan.... kalau Nabil kawen dgn orang Afrika... Dato' nak request buat persembahan tarian orang Afrika.. wakakaka

Yang bestnyer jugak, Dato' ada sebut pasal Papan yang cumil itu... hehehe.. cuma sedih tk dpt tgk video papan berurut yer nabil... dah kena cut video tu.... kalau boleh nanti nabil post pat blog yer....

kite dpt doorgift bunga (handmade by Datin) & cekelat...

dah kenyang, suke hati lor....


nak jugak posing pat sini... tumpang glamor...erk!!

Apapun, many2 thanks to Nabil & family... yg sudi menjemput me & azhar... proud to be a part of this wedding ceremony...and thousand apologies sbb tak dpt nak attend majlis akad nikah n majlis perkahwinan di Sime Darby Convention Centre tempoh hari... looking forward...nak tunggu majlis kahwin nabil ler plak....tak sabar nk tgk tarian Afrika... wakakaka...


nabil, azhar & me

~Tammate~



6 comments:

SitiNur said...

Kan syantek pakai selendang macam tu :p

Wani..hehe seledang tu beli kat mana?

KitKet said...

sayang xdapat nak pegi. papaket o/s so terpaksa mak jadi penunggu kat umah..

cik tun teja said...

pehni wanie plak yg duk dak duk dak pat pelamin..ahak..

berdebau2 iyo tak..pepon, kakak skee sangat tengok kowang berduwa..nampak cumill sangat :D

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Pasangan yg sungguh sweet!

Kakak Tiri said...

Wanie dengan Azhar dah book hall mana? Mesti grand nih. VIP Agung kot ek? Aisey... rugi la aii.

zool irfan said...

wani.. zool nak duduk kat meja V.I.P nanti leh tak?