Tuesday, June 24, 2008

:: kerana terlebih eksaited... ::


Damn busy. Busy as a bee. Very-very challenging week. I'm tired. At this moment, my back is still aching...arghhhhh (Nanti mesti ada orang membebel lagi..me tak pi fisio...haw haw haw). Yesterday was my very2 bad day...huh~! Terperangkap dlm 'jem' bout 1 and half hour.... Dat was the reason why backache come to attack me back!

Honey, cepat2 ler belikan I basikal (standard colour)...takdelaa terperangkap dalam jem lagi.. kalau penat, leh terus stop tepi jalan pekena air tebu ker eskrem choco top ke :-P Anyhow, I'm so happy with what I'm across right now. Happy tired. I am not be afraid to face all the changes around me with the faith and positivity that I have. Chayok~!!


Last Sunday, went out to Jalan TAR. Borong kain... hew hew hew.. I was totally wondering... kebizian me prepare for my wedding lagi dashyat compare to my other fren yg getting married early than me.. ahaks... well, agaknye me terlebih eksaited kot... but since my parents are not here with me, most of my wedding preparation.. I need to settle it at my own with the sweet help of my dearie fiance..

Naik juling nengok kain kat Jakel... bagus betul PR akak Kamsiah tu... taknak taknak.. haaaa amek ko!! Tahun ni baju kawen merangkap baju raya.. aci dop gitu! hehehe...
2 in 1...

Hmmm...petang tadi Asparakaseon buat conference... rindunyer kat semua geng Asparakaseon.. Asparakaseon nak organize trip to Pangkor early August nih.. not sure.. dpt join ke tak..... hurm.. hopefully dapat laa pegi...last hoyeh2 besar-besaran.. wakakaka...

Okeylah.. kena stop blogging dah. Celcom UAT still in progress.. Nak present kat big bos Celcom Procurement Division dis coming Weds. As usual, berdebar. Wish me luck ya~!!

Psst: Sue Cipot, pasni leh 'saing' pi borong kain...lalalalala


19 comments:

Si Tukang Karut said...

tinggal bape bulan jerr lagi...baik siap cepat taklah kelam kabut wanie...

nanti kelam kabut penat sendiri...prepare apa yang patut tau!...

fake lottery tickets said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sweepstake lottery said...

Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!

berto xxx said...
This comment has been removed by a blog administrator.
online lottery said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SilverFerio said...

saja test komen... kena delete dop? huhuhu

Warnawanie said...

hihihi...

sapa yg kena loteri jerk kena delete... :-P

Kakak Tiri said...

I nak loteri lagi boleh? (tamaknya)

yaya|azura said...

huhu.. Jakel ka? Kim salam kat Fairoz anak tokeh Jakel tu yer.. huwahahahaha.

aku la ros said...

waahh.. sib baik me n sue tak jadi gi jalan TAR ahad lepas.. kalau tak.. shopping sesamer la maknanyer... errkk tema wani purple ke?..

sue cipot said...

sue pon pening lah wanie, ssh betol ek nk kawen ni..tgk org cm best je cam happy je.. tp dh alami mcm nk pecah kepala ni pikir.. adusss aku perlukan ruang untuk bnafas...

KitKet said...

cantik2 kan kain pelantin.. mak kalau pegi mesti teruja tengok..

Hannan said...

ni beli kain nak beraya or beli kain nak buat baju kawin ;)

mYpRecious said...

jgn pening2 ek wanie... sush skang.. kang dh lnsung lege.. ekekeke. nasihat dri cheche neh..

~ beaber ~ said...

hew hew hew ....

same same la kaler .... ngeahahahaha

SPAZZO said...

Biasa la.. bila dah sampai seru.. mesti la excited sebab nk kawin ;)
need a free photographer?? hehehe..

cik tun teja said...

ish ish..tak sabau rasanyer nak tengok wanie in wedding dress..musti jelita gitieww.. :D

Dory said...

congats wani.. jgn lupe jemput yee... muah!

zeti said...

bila wanie nk kawen?
cntik baju yg wanie test tu
baju nikah or snding?