Monday, December 22, 2008

:: Craving For ::

Erk...
Quite long for not updating this blog...
Not to say I dun have time...
But, I'm just not really in the mood to blog....
Hutang Tag Kak Elin pun lom langsai... ekekeke will do that after dis..., I'Allah.

Weekend kali ni dihabiskan dengan acara tidor + makan (dengan jayanya)
Ngeh ngeh ngeh...Yesterday, hubby n I spent our leisure time... at Ikea..
Itupun dah petang baru nak pegi..
Yesterday, my level of laziness was so high... so just masak Nasi Ayam for lunch.
Lepas lunch, both of us tertido kekenyangan... huhuhuhu

Then, baru pegi IKEA.
Punyalaa jem nak sampai ke IKEA... jem dari Seremban Highway lagi....
Seb baik la bawak something for 'ngunyah session' in the car...
Kalau tak ada yang M*****
Hajat nak makan Meatball dah tertunai..

But now i'm craving for....


Takde sapa ke nak banje me?? yuhuuuuu

Macam2 laa wanie ni...
Semua pun nak makan...
Tak kire!! Balik keje nanti, mesti BELI!!!!!
Kalau Berat Badan naik cemana??? Aiman tak KESAH!!!!!

9 comments:

Zu said...

ehem...ehem....apa pasal kuat mkn ha...dah ada ker???

Elyn said...

weehuu x sabar wafiq nk ade kawan!!!!!

adzsha said...

bagus la kalo berselera nak mkn ;-) some ppl especially in their 1st trimester jgn kata nk mkn, tgk makanan pun seksa..

btw, dont forget menyapu lotion/oil di tmpt2 yg tertentu utk elak strechmarks..nie kena start awal sbb kesan xkan nmpk till later..

zeti said...

wah.. wanie da pregnant ek? thniah!! take care tau :)

Nurmala said...

wah...wanie.. dah berisi ker??
Alhamdulillah~~

Zu said...

wanie aku excited la pulak nak tau jawapan ko ni hehehehe:D

Warnawanie said...

hehehe, rilex zu, rilex...

jawapannya YE~!! wohohohohoo

Hannahadi76 said...

weh... kena jaga berat makan. takut baby besar sangat. bahaya utk awak weh....

aku la ros said...

owhhh,, baru khamis lepas banjer my pren quarter meal kenny rogers tu... hohohoho... dia nyer muffin tetap sedap seperti dulu.. hohohoho