Monday, October 6, 2008

:: Warna-wanie Aidilfitri 2008 ::

Mama & Abah di pagi raya...
Selamat Hari Raya semua!!!!
Tawon ni kami sekeluarga beraya dgn tema purple...
Ekceli takde laa sepakat sehati sejiwa semua nak pakai purple, tapikan disebabkan baju raya my bro dgn che che ipar tak sempat siap (ni semua salah tukang jahit...huhuhu), so dorang pun amek pendekatan memakai baju kenduri...Baju raya me mmgnyer dah purple... so kami bertiga memakai purple...

Adik2 plak nak ikut pakai purple... apalagi mama n abah pun tukar baju plak pastu... hahaha...
Lucu betui dipagi raya... konon-konon nak sedondon... jadi semua pun pakai purple...



Kami sekeluarga di pagi raya.. terpaksa guna self-timer.. pasal takde orang nk tulun jadi fotographer...hehehe

Ni gilak-gilak Aidilfitri... mama abah sekali dah terpengaroohhh....hahaha

Ada yang lentok, ada yg nk torbang...ada yg muncung.. hehehe.. dis is the first time kami beraya 6 olang... tambah ahli lagi sorang.. insyaAllah, tawon depan tambah lagi sorang... harap2 tawon2 lagi depan.. tambah laaa jugak eh...

ni plak gambor kami 4 beradik...

1. Taken 2. Halfy Taken 3. Single but not available 4. Single but its complicated.. hahaha boleh ker gitew!!


Dah gilak-gilak tak tentu arah...baru laa reti nak mintak maap... ehehehe...


Mintak maaf abah...erm, dah bertawon dah tak dpt dowit raya..hehehe. Turn me bagi dowit raya pat aboh... (Tugas memberi dowit raya beralih kepada Incik Azhar pulok...ngeh ngeh ngeh)

Mintak maaf dgn mama plak...


Raya pertama... mmg kami jalan-jalan raya sampai boring... dari utara ke selatan terengganu.. hehehe.. balik2 pengsan pat ghumah... nak simpan energy utk raya kedua...

Rumah me tau-taulaaa raya kedua.. mcm pesta tanglung...perghhhhh rasanyer adalaah dalam lebih 100 orang yg dtg beraya... alhamdulillah... nasi dagang & kueh teow kungfu pun tak cukup..
Sonot bile ramai tetamu mai ghumah... tapi takde gambar ler me amek on raya kedua.. pasal takleh nak bergaya sakan.. kena pakai selekeh2 jer pasal nak cuci pinggan kat dapur...hihihihi

Apepun raya tahun nih mmg meriah... sgt seronot!!!
Ekceli byk lagi gambar nk upload, tapi celcom broadband ni slow yg amat!!! tak larat nk nunggu...

Alamak..tetiba rasa berdebar.... dah nak kawen ke me nih??? hohoho





12 comments:

Kakak Tiri said...

Kakak ipar Wanie yang mana satu? Tak de dalam gambar kan?

SilverFerio said...

purple power!

Dory said...

selamat hari raye wanie.. muah

neesa_jun said...

wah...purple!enjoy tgk gmbr2 nih...hehe..

aku la ros said...

dah debar2 yer,, heheheh

Mademoiselle Cynicleopetra said...

jgn debar2 wanie...bawak bertonang kalau dah jodoh tak kemana...sampailah saat dan ketika...tonang2 lah iyooo...

anyway meriah raya...yang pasti tawun depan lagi meriah...mana tahu copek jadi bertiga pula...kalau rezeki muroh...dpt kombar..mau berempat ke berlima...tahniah...

Warnawanie said...

ada laa laila...

Kakak ipar me yg pakai spek ala2 serupa dgn abang me... hehehe

aNnE^wHaTeVeR said...

hilang geng bujang sorg..kehkehkeh..

@Fr!^n@ said...

kaler purple cantiknye..
wahh tahun dpan tmbah lagy sorg.. sure meriah.. ;)

sw337un7ej4 said...

lohhh...dari pantai timor sampek utara..pepel nih..huhuuu..

tawun ni semua kena hangin sekaler kot ek..pamili kakak, mak ayah, ipau duai, sepupu sepapat sampai la belah mentua..semua pepel...lahaiii...

NaD said...

Sportingnya family. Seronok je tgk. hehe. Selamat hari raya Wanie!

Saya, Aku dan Kamu said...

kekeke. selamat ari raya & selamat pengantin baru. double celebration yer.. hehehe

tahniah..