Thursday, October 16, 2008

:: Datang yer~!! ::

Credit to *farsha* .. from puchong ke trg...

Credit to *nurul* .. from taman tun ke trg...

Just to remind everyone, di jemput ke majlis perkahwinan wanie kt putrajaya sabtu ni eh....

Jumpe disana!!!

Tak sempat nak upload gambar, nanti2 eh...

7 comments:

Dory said...

hi wanie, sorry sangat i xdapat datang. i was in kl on that time. congrats ya.. wish u happy always.. mmuah

aNnE^wHaTeVeR said...

adeii..sorry tak dapat datang.. time tu ada exam then pastu kena rush balik segambut lak jumpa mama.She's here tomorrow till sunday,so berkhidmat tuk mendapat duit raya..hahaha..

Kakak Tiri said...

I pun mintak sorry bebanyak. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin and Selamat Pengantin Baru.

Congrats again :)

adzsha said...

endless love..hhmm teringat plak time wedding sendiri..theme song masa potong cake :-)

Hanamichi_Sakuragi said...

TAHNIAH WANIE SLMT PENGANTIN BARU:D

Comot-nyew-aku said...

wanie.. sowi tak dpt nk g kenduri, hopefully happy n semoga berbahagia smpai ke anak cucu, orait. bukan taknak pegi, tapi jarax tak mengizingkan. sowi juwa lama tak menghupdate, bizi tahap power rangers.. take care owrait..tata

SPAZZO said...

Sah2 la tak dapet den nak datang.. walaupon jauh dilubuk hati den teringin nk ambil gamabr weeding u. huhuhuh...