Thursday, October 9, 2008

::Betul ke nak kawen nih?? ::


Huhuhuhu....


Kite sgt nervous skrg ni... tgk inai dijari pun sudah cuak!!
Waaa mo kawen sudah anak mama nih....mcm tak caye jerk....

Nasiblaaa azhar kena jaga me after dis, kuang kuang kuang..
Wedding preparation dah sampai ke final stage...
A bit tired laa coz semua pun bowat sendiri..rajin terlajak kan...


Baju nikah n sanding semua dah siap tempah...
Tudung pun awal2 lagi dah siap...
Bunga telur pun baru jer siap last 2 days... gatal nk bowat sendiri *WINK WINK
Mekasih tu mama, bang e, cheche idah n adik2 yg berusaha keras membantu menyiapkan bunga telur...huhuhuhu
Hantaran wanie upah orang gubah.....dah siap b4 raya...
Doorgift pun sudah setel, seb baik staff2 kat opis abah yg tolong wrapkan...
Apa lagi eh??? Cadar bilik penantin baru jer tadi abah salinkan.. hehehe... (Thanks abah)
Owh jap2 lagi nk pi amek aksesori2 penantin n bunga tangan...



ekceli mmg sgt hepi bile nak kawin ni... sapa yg dah lalui mesti faham perasaan ni...
but at the same time rasa takut tu dtg jugak sesekali... sbb tanggungjawab lebih besar after this..
whatever it is... harap2 wanie dpt menempuh alam perkahwinan ini dgn baik...
Nak kawen ni pun rasa sad jugak.. especially bile kawan2 share perasaan yg diorang tumpang hepi bile wanie nk kawen... wanie tau ramai yg sayangkan wanie n really2 appreciate...
and ada jugak yg mungkin agak sukar utk terima perkahwinan wanie nih...

Just hope dat, everyone doakan kebahagian utk wanie...n i'Allah, wanie pun akan mendoakan kebahagiaan buat semua.. takde niat utk wanie nk lukakan hati sesiapa, tapi wanie cuma ada satu hati je yg boleh dimiliki oleh seorang lelaki yg bergelar suami... jodoh, pertemuan, ajal maut ditangan Tuhan.. Tuhan lebih tahu ape yang terbaik utk kite...

2hari lepas wanie mimpi jumpe laila n bamin... tak tau laa tetiba plak termimpi hehehe...
And me still sad dgn pemergian Pak Uda ke rahmatullah...
Arwah penah tegur wanie kat ym b4 meninggal.. dia wish selamat pengantin baru n dia ckp dia tak tau dia dapat pegi ke tak wedding wanie... :((
Dri hari wanie dpt tau arwah meninggal, wanie asyik teringat kat dia...n masih terbayang wajah dia yg sentiasa tersenyum...Anyhow, semoga arwah pak uda ditempatkan dikalangan orang-orang yg beriman...


To azhar, jgn rasa stress tau!!!
Just rilex...Have a safe journey ya...malam ni...

To farihah, congratsss sbb dpt further study kt UK..
Selamat pergi n selamat pulang...
Forget me not.. n keep in touch ya!!!
Jaga diri baik2 kat sana....
Gonna miss u bebeh....
Oklah, got to go...
Lom mandi laa nih... hahaha!!!! Kantoi... :-P



18 comments:

Kakak Tiri said...

Tengok gambar your dad pasang sarung bantal tu teringat kisah kawan I kat sini yang balik beraya kat kampung. Family dah siap masak untuk kenduri besar. Siap kacau dodol berapa kawah tah. Tup tup the groom-to-be came the day before telling he cudn't make it.

Sigh.

Anyway, there're a lot more for you to count after the wedding's over. All the very best. Semoga berbahgia Cik Tengku Irwanie. Hehehe. Ni last nak panggil you Cik.

Selamat Pengantin Baru. Mek sure update cepat-cepat. Nak tengok gambar!

Gee said...

ha ah lah nak panggil cik tengku Irwanie jugaklah.. nanti mlm esok dah tak leh.. semoga semuanya selamat ya Wanie.. kalau majlis rmh mak mertua k.gee selesai awal k.gee jenguklah Wanie nanti :)

Kakak Tiri said...

Op chup. Lupa nak komen. Nasib baik lah you dah mimpi I dengan Bamin siap-siap. Jangan mimpi di malam pertama suda la. Hahahaha.

Gee said...

wahahhahahha Yang.. =)) =))

Mademoiselle Cynicleopetra said...

uwahahahha mimpi mlm pertama biarlah yang syiok-syiok sikit...

apa-apa pun selamat maju jaya...cepatnya wanie pakai inai...adat orang sini pakai inai mlm sebelom nak nikah...takut sgt mak pengantin dub dab dub dab takut pengantin lelaki lari kang naya...LOL

gurau jerr....selamat maju jaya dan menempuh alam rumahtangga...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

berkat, selamat!

zool irfan said...

huh.. rajinya ayah.. wani mesti manja ngan ayah..

semoga wani kekal bahagia..

uishh... tak sabar plak nak dpt stress kawin ni.

NaD said...

sempat ke nak mimpi kalo malam pertama? wahahahha!!

Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Nanti after majlis bleh la bagi tips kat ciknad plak eh.. hehe.

Ku tunggu gambar2 hari bahagiamu nanti ;)

sue cipot said...

semoga bbhagia mnempuh alam baru..

sue tnggu gambar tkini dr wanie..

selamat pgantin baru.. semoga bahagia mgiringi hidup mu..

Saya, Aku dan Kamu said...

tahniah sis!! yayy

aku la ros said...

tahniah wanie.. harap2 segalanya berjalan dengan lancar..

SitiNur said...

Slamat Kwen Wani.Semoga Berbahagia hingga ke akhir hayat.. Dah mandi lulur ke mlum ni?hehe

SilverFerio said...

selamat pengantin baru buat kamu berdua, semoga kekal bahagia selamanya. yakinlah pada ketentuan Allah ;;)

neesa_jun said...

tahniah2!!..update copat2 yer!!..hehe...selamat berkahwin... :P

Elyn said...

tahniah ..... selamat pengantin baru....

KitKet said...

yeayyy.. selamat pengantin baru wanie..

Warnawanie said...

Thanks all for da wish...huhuhu

Rasa nebes dah ilang dah....
Dah pencen pun dari panggilan 'Cik'. huhuhuhu

kite nanes byk jugak tadi after akad...

Ish ish ish

lil^RED799 said...

wanie!!!! cngrats! sudah jadi puan wanie...cepat2 hanimun pat nucastle! hiks!~