Wednesday, May 7, 2008

Samy Vellu pun tak bizi camnih....




Warnawanie tgh stress ekceli..
pastu nak ilangkan stress...bukak blog..
tapi tak tau per nak tulis..
padahal keje sangat ler banyak..
camner laa nak siapkan proposal dlm tempoh kurang 48jam..
adalaah yg buat alignment lintang pukang.. hehehe...

Idea pun tak mai nih...
tetiba teringat kat aboh n mama.. huhuhu
rasa mo balik lagi..
Arituh kite balik sempat gak melawat site.. sajer jadi penyebok... ikut aboh pi visit site..
ghumah2 baru 50% siap.. ada yg dah cat..ada yg lom... erm...
kat trg... ghumah banglo boleh dapat 200k n below dari tu lagi...wooooooo
semua dah abis jual.. tinggal satu unit jerk lagi..


Aboh, y not hadiahkan ajer kt anak pompuan aboh nih... hehehe
Alamak, dah pukul 1.15pm...
perut dah nyanyi dangdut...
dedua hp dah berbunyi.. received call sana sini...
warghhhh Ya Allah Ya Tuhanku.. permudahkan lah segala urusan ku hari ni.. AMINNN

5 comments:

Gardagami said...

See Please Here

yaya|azura said...

nak gak rumah banglo tu sebijik.... custom made leh tak? nak dinding kaler pink.. huhuhuh. :P

SilverFerio said...

ada banglo muroh lagi dop... bwh rm100k :d

aku la ros said...

cik sexyteris.. me nak satu banglow .. lepas tu warna tu bagi colourful + eksesori (kolam mandi ngan pdang bola keranjang).. harga nak bawah dari 100k.. ada tak.. hahahahaha

Kakak Tiri said...

Kat Seksyen 13 Shah Alam ada rumah pink karer. Nacam rumah Barbie doll sajork.