Monday, May 5, 2008

Geramest~!!


Baby Haris in da house


Psst : Geramest kite ni takde kena mengena dgn Baby haris tau.. hehehe

Kite dah balik from kuala terengganu.
Sampai malam tadi.
Kite balik berdua dengan kawan kite, Dira.
Sonot balik kampung... mkan colek buah...
Ekceli dari semalam lagi kite dah geram...tapi kite lupe nak hangin malam tadi.. pasal kakak tiri dah hangin dulu... haw haw haw
Hari ni turn kite plak geram and hangin.. boleh kan.. ikut turn..
Kang ada yg tak pasal2 pi tgk IRONMAN.. hehehe..tapi kite dah janji dgn kakak tiri nak tgk cecama.
Tunggu kite free, kite mo pi tgk...
Berbalik pada citer Geramest nih.. kite ekceli geram tahap tepu, tenuk, tepung masuk angin.. segala2 te laa hahaha kat Maxis..

Betul2 byk 'fenifuan' itew maxis...
How come eh, my credit limit 150, then me punyer bill boleh jadi 280.. giler kentang..
hurm... hantu & nyamuk mana tah buat panggilan.. hehehe guna bill kite..
Kite takleh nak citer panjang2 lebar...pasal arini kite banyak keje... kite nak gi celcom amek PO, pastu kite nak gi Aspati, nak discuss pojek n prepare proposal [keje paling susah stakat nih me penah bowat] wohohohoho.. doa2 dapat ler.. bak kata en yus, 'help each others'... I wanna to be FREE so I need to do it NOW~!!

Pastu kite nak gi Bangi, amek baju kite... hurm.. banyaknyer keje kite.. ape lagi kite nak kena buat eh arini.... seb baik semua dah tertulis dlm organizer Fink kite...
Nanti laa eh kite citer panjang lebar.. kenapa kite geram..sbb dari kite berterusan geram2 camni.. nanti kite tak jadi buat keje.. ada masa nanti kite citer kenapa dan mengapa.. n bagaimana kite geram.. hahaha...

okeylaa got to go.. Nanti kite cont citer pasal "MAXIS" nih!! Happy Monday to all~!!

8 comments:

Hanamichi_Sakuragi said...

wanie masih kena buat terapi lg kerrr???jgn keja teruk sgt taww

KitKet said...

itulah mak pon nak komplen jugak pasal maxis neh..

baru ajer claim 50 sms bonus ari tu.. xsampai 2 3 hari dah lenyap. bila masa pulak main sms sampai 50 ketul ni?.. nak kasi cakap ajer nak kasi.. xmo kasi udah

lil^RED799 said...

miss wanie dah balik....eyyyyy sungguh chumel itu baby haris....

Kakak Tiri said...

Penipu punya Ananda Krishnan. Mati sok kita bakor dia reramai.

SilverFerio said...

mcm teori iceberg gak ker... :-?

ngomel@n fizzzy said...

sy pun geram!! rs mau geget2 itu budak diatas..lalalala

cik tun teja said...

kakak tirik..mmg dia mati nak kena bakor pown..hehe..tpkan, tataw la plak kot dia dah moden..kambuih pakai tanah jugak..hew hew :P

yaya|azura said...

opppss.. takat ni wa talak ada problem sama itu meksis... cuma dia sukahati increased kedit limit wa dari RM500 ke RM1500 ... wa mao bikin apa gayut sama sapa itu manyiakk woooo???
p/s: penatlah nk kena taip word verification setiap kali nk komen tuhhhh... :'(