Tuesday, August 5, 2008

:: Sekali harung.... ::

Fuh... penat betul lately ni...
Damn busy... penah ke me tak bizi?? waduh2..
Since last week... schedule hari2 mmg pack...
Just risau ni.. wedding preps pun me tak berkesempatan nk buat nih..
HIV test pun tak sempat nk pi lagi...
Adeh....

Actually, I'm very2 busy with Eilham new project which is awarded by Arjuna Multimedia Ltd, Based in United States. Develop courseware utk university kat US.huhuhu Apepun, best gilak working with them.. even though a bit stress.. tapi cara diorang bekerja.. mmg best.. Salute laa.So hepi coz dpt peluang bekerja dgn educated people like them...

Since last week, me tak cukup tido.. dah mcm kelawar nih..siang tido malam berjaga.. maklumlaa nk communicate dgn orang sana... dia malam then kite siang... kite siang, dia plak malam... byk jugak ler stok kopi habis dis week... huhuhu

Then, after balik from JB arituh, me got fever... flu n batuk.. sampai lani.. tak fully recover..
dgn tambahan stress keje lagi.. adessss... nak kawen lagi...huhuhu


Last Sunday, leh kata 80% barang2 kat umah bujang me ni.. dah selamat angkut pi umah yg bakal diduduki pas kawen... hurm.. barang mengalahkan orang dah kawennn... erm sofa, meja makan, almari berketul2... kerusi yg berketul2... TV yang besar gedabak... rak-rak huhuhu dan koleksi baju yang mengalahkan gudang...Azhar ckp, 5 tahun dah tak payah beli baju... hahahaha



Haa ni pics close-up skit.. hehehe bakal adik ipar (pakai baju olen) ada jugak dtg membantu.... awal2 dah kena dera dgn bakal kakak ipar... kesian...

Erm. a night b4 sesi memindah barang bagai ni, me follow Azhar pi wedding kat Sheraton Hotel, Subang.. Almost every week ada wedding... adessss dis coming saturday plak, nak jadi pengapit my exhousemate...


Ni dia tuan rumah majlis wedding harituh.. Dato' Mohd Nazri & Datin Nabila.
Dato Seri Anwar Ibrahim dan isteri pulak jadi VIP malam tu.... Nurul Izzah dan seluruh family turut hadir...

huhuhu... pelamin gambar wajib diambil... pat mana2 wedding ponnn ehehehe...
(Kali ni gi wedding... kunci kete Azhar yang pegang... hohohoho)


Ni dia 'penanten' lelaki - Amir Faizal Dato Nazri dan 'penanten femfuan' - Dr Sherrini Dato Basir Ahmad.. masing2 menetap kat UK... balik kawen ajo...

Haaa.. sempat jugak snap gambar dgn Wardina... dah nak bersalin pun dia tak lama lagi.. anak ketiga... huhuhu


Kami bersama pengantin

Ni doorgift me dpt malam tu..
Buku 'the straight path', bunga telur n coklat... first time pi wedding dpt buku...

Buku tu dedicated in memory of Almarhum Razimah bt Abdullah, ibu kepada pengantin lelaki..

dah makan kenyang2... cik warnawanie pun pulang......

Sekian, daaaa

10 comments:

Comot-nyew-aku said...

sekali nengok lori itew pun leh agak cemana manyak nyew brg2 cik wanie kiter ni..

zeti said...

bz nye bkl cik pengantin kita ni :)
zeti dulu pun bz gak b4 kawen.. smpat pi kuching lg.. huhuhu..

kiranya da complete la umah br tu nnt.. best kan.. pnt2 dahulu, nnt da kwen snang :)

bestnye wedding tu, comey tul pngntin pmpuan.. siap dpt buku lg kan..

p/s: comeynye wardina :)

Hanamichi_Sakuragi said...

lama tak tengok wardina...terubat rindu heheheh.........aha kesian wanie sabar aja lah nanti dah settle semua leh rehat puas2 g bulan madu ok

sue cipot said...

take care wanie..
harap smua bjalan dgn lancar

NaD said...

mak oiiii..banyaknya barangg..

lil^RED799 said...

hamik ko!!!! kemain barang die!!!

cik tun teja said...

waaaa..ini cik azhar leh masuk cuci kaki jer nih..hehe..banyak bebenor dah bebarang depa..huhuu..

Dory said...

wanie dah kawin sok duk mane ek? canteknye wardina.. :)

anne said...

azha....habes la kang dah kawen kena la ko extend umah tu lagi..tu baru barang bujang,blom barang tak bujang lagi..uhuhu

neesa_jun said...

ayayayaiiiii....barang beketul2 eh?...hehehe...